top of page

Norite išmatuoti mėsos temperatūrą, bet neturite termometro? Pagelbėti gali net mezgimo įrankis!



Prisipažinkite, kiek kartų kepdami mėsą būgštavote, ar pavyks iškepti tobulai? Siūlome jums triuką, kurį išmėginę galėsite patikrinti, kokia vidinė jūsų kepsnio temperatūra, nenaudodami termometro. Vilniaus restorano „Bizarre“ vyriausias virtuvės šefas ir Virkademija.lt mokytojas Ernestas Viršilas atskleidė, kad neturint termometro jį gali pakeisti specialus nedidelis virbalas, skirtas matuoti pyragų temperatūrą. O jei savo virtuvėje tokio įrankio neturite, galite pasitelkti įprastą mezgimo virbalą.

Kaip jį naudoti, sužinosite pažiūrėję trumpą vaizdo pamoką.


Ieškote daugiau galimybių tobulinti kulinarinius įgūdžius ir išbandyti gardžiausius receptus? Registruokitės Virkakademija.lt puslapyje! Čia kulinarinius įgūdžius galėsite tobulinti visiškai nemokamai, o jums padės savo sričių profesionalai.

Svarbu: visą turinį gali matyti tik registruoti vartotojai.

Naujausi įrašai

bottom of page