naujienos Naujienos

Dievinate keptus grybus? Šie iešmeliai verti vietos jūsų lėkštėje!

VMGonline.lt, 2018-06-13, 13:00


Bendradarbiaudami su VMG kulinarijos studijos vadovu Pauliumi Janušu, VMGonline.lt, tęsia veganiškų ir vegetariškų grilio receptų seriją. Šiandien eilės sulaukė egzotikos dvelksmą garantuojantys mangų ir „eringi“ grybų iešmeliai. Iš Viduržemio jūros regiono kilęs eringi grybas pasižymi salstelėjusiu miško aromatu, kuris, pagardintas mangu ir teriyaki bei aitriosios paprikos marinatu, užsitarnaus garbingą vietą tarp kitų grilio skanėstų.

Valerijos Stonytės nuotr.

Mangų ir „eringi“ grybų iešmeliai

1 mango

4 „eringi“ grybų

100 ml teriyaki padažo ir aitriosios paprikos marinato

druskos, pipirų

  1. Mangą stambiai supjaustykite. Grybus perpjaukite perpus.
  2. Sumaišykite su marinatu ir palikite 10 min. Pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Kepkite ant įkaitusio grilio. Kai iškeps, patepkite likusiu marinatu.

KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: