top of page

Visiškai netikėta: restoranas „Dublis“ užsidaro iki rudens

VMGonline.lt pasiekė žinios, kad sostinėje įsikūręs restoranas „Dublis“ užveria duris. „Lietuvoje nėra didelės atsidavusių virtuvės šefų pasiūlos, todėl atsižvelgdami į esamą situaciją „Nordic Food Republic“ vasaros laikotarpiui sustabdo restorano „Dublis“ veiklą ir savo komandą koncetruotai perkelia į naująjį restoraną“, – rašoma restoranų tinklo išplatintame pranešime.

Naujasis „fine dining“ restoranas, kurio pavadinimas dar neatskleidžiamas, duris turėtų atverti rudenį, 5 žvaigždučių viešbutyje „Pacai“. Šiuo metu tame pačiame viešbutyje veikia „Nordic Food Republic“ priklausanti braserija „14 Horses“. Kad dėl šių naujų projektų „Dublis“ vasarai atsisveikina, savo „Facebook“ paskyroje patvirtino ir dabartinis restorano vyriausiasis šefas Andrius Kubilius.

Pamatę šį pranešimą, susisiekėme su šefu: „Šiuo metu vykdome pokyčius restorano viduje ir taip pat sujungiame pajėgas „14 Horses” startui ir naujojo fine dining restorano paleidimui. Kaip ir minėjome savo pranešime, iš naujo duris atversime su nauja koncepcija ir nauju meniu, pakviesime visus rudenį tuo įsitikinti. Šiuo metu norime susikoncentruoti į patį geriausią potyrį mūsų svečiams restorane „14 Horses”, – situaciją komentavo A. Kubilius.

Dabartinio „Dublio“ vyriausiojo šefo A. Kubiliaus žinutė „Facebook“.


Permainų šiame restorane netrūko ir anksčiau. Praėjusiais metais „Dublį“ paliko žymusis virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas, po to kurį laiką restoranui vadovavo jauna šefų komanda, kol prieš kelis mėnesius vyriausiuoju šefu tapo Andrius Kubilius. Išskirtinį interviu su juo galite skaityti ČIA.

Vienas restorano „Dublis“ patiekalų iš meniu, kurį ruošė šefas Andrius Kubilius. Roberto Daskevičiaus nuotr.


Restoranas „Dublis“ – Naujosios Baltijos regiono virtuvės atstovai. Restoranas buvo atidarytas 2015 metų pabaigoje, Trakų gatvėje, istorininiame XVIII a. komplekse „Grafų rezidencija“. Kaip teigiama „Dublio“ aprašyme, šio restorano virtuvės filosofija remiasi „New Nordic Food“ manifestu ir dėmesį skiria sviežiam, sveikiam ir autentiškam maistui, kuriame atsispindi vietiniai ingredientai bei sezoniniai pokyčiai.

Naujausi įrašai

bottom of page