naujienos Naujienos

Tiks kiekvienai iškylai: nesudėtingas grybų ir paprikų iešmelių receptas

VMGonline.lt, 2018-06-12, 15:00


Suvieniję jėgas su VMG Kulinarijos studijos vadovu Pauliumi Janušu, VMGonline.lt tęsia veganiškų ir vegetariškų grilio receptų seriją. Jei dar neišmėginote tofu iešmelių, būtinai įtraukite juos į savo grilio meniu, o šiandien pristatome kitą gardumyną – rudųjų pievagrybių „portobello“ ir paprikų iešmelius, kurių skoniui išskirtinumo suteikia specialus marinatas.

Valerijos Stonytės nuotr.

„Portobello“ ir daržovių iešmeliai

6 „portobello“ grybų

2 paprikų

200 g peletrūno, citrinų ir kalendrų marinato

druskos, pipirų

  1. „Portobello“ grybus ir paprikas supjaustykite stambaus dydžio gabaliukas.
  2. Suverkite ant iešmelio ir marinuokite 10 min., pabarstykite druska ir pipirais.
  3. Kepkite ant įkaitusio grilio. Kai iškeps, patepkite likusiu marinatu.

KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: