top of page

„Neringa“: amžinai populiari klasika

Daugiau nei penkiasdešimtmetį sostinės širdyje veikiantis „Neringos“ restoranas siūlo klasikinę aplinką, autentišką interjerą, populiarius europietiškos virtuvės patiekalus ir gerą aptarnavimą. Susipažinkite su Vilniaus gastronomijos savaitės meniu „Neringoje“.

Vilniaus gastronomijos savaitės meniu: kaina 1 asmeniui – 20 Eur

Vegetariškas burokėlių karpačas su ožkos sūriu, šaldytu mango vaisiumi, avokadu, paskanintas balzaminio acto padažu, žirnių daigais ir burokėlių lapais

Valerijos Stonytės nuotr.


Befstrogenas, pagamintas iš jautienos išpjovos, patiekiamas su bulvių lazdelėmis ir šviežiomis daržovėmis

Valerijos Stonytės nuotr.


Karališkas desertas: „Neringos“ pyragaitis „Napoleonas“ su šaltalankių padažu

Valerijos Stonytės nuotr.


Gastronomijos savaitės meniu: kaina 1 asmeniui – 10 Eur

Natūralus sultinys su pyragėliu ir grybais

Valerijos Stonytės nuotr.


Legendinis „Neringos“ Kijevo kotletas su tradiciniu garnyru

Valerijos Stonytės nuotr.


„Neringos“ adresas: Gedimino pr. 23, Vilnius.

Darbo laikas: I–III – 7:00–23:00, IV – 7:00–24:00, V – 7:00–15:00, VI – 8:00–15:00, VII – 8:00–22:00

Daugiau informacijos apie šį ir kitus restoranus, dalyvaujančius Vilniaus Gastronomijos savaitėje, ieškokite ČIA.

NE TIK RAGAUK, BET IR VERTINK

Fotografuok labiausiai patikusį Vilniaus gastronomijos savaitės patiekalą, siųsk nuotrauką su trumpu komentaru ir savo vardu bei pavarde į VMGonline.lt FB ir galbūt tu laimėsi specialius VMG prizus. Tas restoranas, kurio nuotraukų Vilniaus gastronomijos savaitės lankytojai atsiųs daugiausiai, gaus piniginį prizą – čekį, išleisti VMG paslaugoms.

Rink geriausią Vilniaus gastronomijos savaitės padavėją, siųsk jo vardą ir pavardę su trumpu komentaru į VMGonline.lt FB. Daugiausiai pagyrų sulaukęs padavėjas bus apdovanotas specialiu VMG prizu!

Naujausi įrašai

bottom of page