naujienos Naujienos

Naujas žurnalo „Verdu ir kepu“ numeris klausia: „Kas nukniso vištą?“

Elžbieta Monkevič, žurnalas „Verdu ir kepu“, 2019-03-26, 7:50


Kas nukniso vištą? Mes nuknisome, tiksliau, tas bičelis ant viršelio sugalvojo, kad nori nuknisti, o mes padėjome. Ir iškrėtėme tai didžiajam bei siaubingajam Gordonui Ramsay. Joooo, net „Michelin“ žvaigždutėmis puošta karūna neapsaugojo nuo mūsų įžūlumo. Tiesa, žvilgtelėjome ir į kitų pasaulinio garso šefų klodus, kur pasitvarkėme – tikimės, kad mūsų improvizacijos jus sudomins.

Kepėme duoną – labai įvairią, tad kviečiame pasigaminti kartu, nes manome, kad kiekvienas ras sau tinkančią. Kviečiame visus kartu pusryčiauti ir vakarieniauti, gamintis salotas, sužinoti apie mūsų nuotykius gardžiausio Kijevo kotleto beieškant, ragauti netikėtus alyvuogių skonius ir nepersidirbti per Velykas, o gaminti tik tiek, kiek reikia ir suvalgysite.

Kalbėjomės su nuostabiomis moterimis – gražiomis, protingomis ir kurioms tikrai netrūksta humoro jausmo. Keliavome kartu su mūsų kolege net į Etiopiją – ne turistinę, ne, o tikrą. Tad kulinarinių patirčių sėmėmės ir Afrikoje. Skaičiavome „like“ instagrame, rinkomės populiariausius šio socialinio tinklo kepinius ir kepėme. Taip pat galvojame, kad nuo to laiko „like“ skaičius ženkliai padidėjo. Kaip visada virėme, kepėme, maišėme, dalijome, ragavome, gardžiavomės ir tai kviečiame daryti kartu.

Beje, kažkaip ypač skanus šis numeris buvo, jei galvosime apie maistą po fotosesijų. Dažnai atsitikdavo, kad patiekalai buvo suvalgomi ten, kur buvo fotografuoti… nelikdavo ką atgal nešti. Rodiklis? Rodiklis! Tad kviečiame prie mūsų stalo ir jus. Oi, dar palaukite!!!! Ar žinojote, kad riebalus kepiniuose galima pakeisti obuolių tyre? Ir dar daug kuo – sužinosite, pasklaidę žurnalo puslapius. Tad padarykime tą kartu!

Kviečiame susipažinti su žurnalu.


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: