top of page

Metas nesaldžiam pyragui: šis sotus kepinys iš kopūstų alkanų nepaliks


Tikriausiai įprastai išgirdę žodį „pyragas“ įsivaizduojate saldų gardumyną, tačiau šįkart siūlome jums išmėginti pasigaminti paprastą pyragą iš…kopūstų! Paruošite greitai, pasistiprinsite iki soties, o skonis tikrai paįvairins jūsų mėgstamų patiekalų kraitį.

Pyragas su kopūstais Jums reikės:

4 kiaušinių

100 g grietinės

100 g majonezo

100 g miltų

1 šaukštelio kepimo miltelių

300 g kopūsų

ryšelio krapų

česnako granulių, juodųjų pipirų, druskos

  1. Supjaustykite kopūstus, krapus, sumaišykite, pasūdykite ir lengvai pamaigykite. Atidėkite.

  2. Kiaušinius suplakite su majonezu ir grietinę, įberkite česnako granulių, druskos ir juodųjų pipirų. Suberkite miltus, kepimo miltelius ir sumaišykite. Į kepimo formą sudėkite kopūstus ir užpilkite juos tešla. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 45 min. iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje.

Norite pamatyti gaminimo procesą? Siūlome peržiūrėti „VirK Akademijos“ vaizdo pamoką. Čia kulinarinius įgūdžius galite tobulinti visiškai nemokamai, o jums padės savo sričių profesionalai! Svarbu: visą turinį gali matyti tik registruoti vartotojai.

Svarstote, ką patiekti desertui? Išbandykite purius keksiukus su netikėtu įdaru!

Ieškote daugiau galimybių tobulinti kulinarinius įgūdžius ir išbandyti gardžiausius receptus? Registracija trunka vos kelias minutes!

Naujausi įrašai

bottom of page