sventes

Mėsainis su lazdynų riešutais ir vyšnių padažu

2017-06-15, 20:50


Jums reikės:

1 „Kitchen me“ sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“

1 „Mantinga“ bandelės mėsainiams

1 griežinėlio mocarelos sūrio

1 šaukšto skrudintų lazdynų riešutų

kelių lapų traškių salotų (pvz., romaninių)

100 g vyšnių

šlakelio „Coca-Cola“ gėrimo

50 g „Felix Cajun Chipotle“ kečupo

1 šaukšto „Dansukker“ cukraus sirupo

druskos, juodųjų pipirų

Gaminimas:

  1. Paruoškite padažą: vyšnias patroškinkite su cukraus sirupu ir kokakola. Sutrinkite su kečupu.
  2. Įkaitintame grilyje kepkite jautienos maltinuką iki pageidaujamo apkepimo – 8 min. arba ilgiau. Kai iškeps, apibarstykite druska ir pipirais.
  3. Tarp bandelių dėkite maltinuką, riešutus, mocarelą ir salotų lapus.
  4. Apšlakstykite paruoštu padažu.

 


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: