sventes

Mes sugalvojome už jus: VMG sukūrė gardžiausią Kalėdų meniu

Žurnalo „Verdu ir kepu“ vyr. redaktorė Elžbieta Monkevič, 2017-12-22, 15:00


Kalėdos – jaudinanti, stebuklinga žiemos šventė. Jai paklūsta tiek maži, tiek dideli. Kokios Kalėdos be skambaus varpelio, žalios eglės, nuostabių dovanų, šeiminių susibūrimų ir susitikimų su draugais? Kokios Kalėdos be gardžių patiekalų, kvapnių kepinių, cinamono, gvazdikėlių ir trupučio magijos? Šiek tiek salotų, šiek tiek pyragų, gardaus papuošimo – sūrio vainiko, be abejonės, kepto paukščio ir nuostabių kepinių. Pradedam? „Verdu ir kepu“ stalas – jūsų dėmesiui.

Raudonųjų greipfrutų salotos su krevetėmis

salotos su krevetem

Angelų maistas

angelu maistas

Sluoksniuotos tešlos tarta su morkomis ir burokėliais

pyragas su burokeliais

Vištienos salotos su figomis ir pistacijomis

salotos su figomis

Šokoladinis tortas su riešutiniu morengu

Sūrio vainikas

surio vainikas

Riešutiniai sausainiai su džemu

Didkepsnis galingiausiam kompanijos vyrui

Maigytos bulvės su antiena

Žąsis, ilgai troškinta su raugintais kopūstais ir džiovintomis slyvomis

Daugiau receptų rasite žurnale „Verdu ir kepu“!

verdu ir kepu logo

 


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: