naujienos Naujienos

„Meat Steak House“: geros mėsos restoranas

Agnė Pačekajė, 2016-11-03, 15:00


„Meat Steak House“ restorane renkasi kokybiškos mėsos mylėtojai ir grilio patiekalų entuziastai pasimėgauti ne tik idealiai brandintais kepsniais, bet ir prie patiekalų priderintais krosnyje keptais garnyrais bei ypatingais padažais. Virtuvės šefė Indrė Medeliauskaitė Vilniaus gastronomijos savaitės proga žada meniu, kuris nenuvils ir žuvies gerbėjų. Rinktis jums!

„Meat Steak House“ meniu, kurio kaina – 20 Eur asmeniui

Šaltas užkandis: ožkos sūrio salotos su burokėliais, cikorijomis, špinatais, apelsinais ir burokėlių užpilu.

Karšti patiekalai: anties krūtinėlė, kepta ant raudonojo kedro lentelės, patiekiama su ančių taukuose gruzdintomis bulvytėmis ir padažu arba lašiša, kepta ant raudonojo kedro lentelės, patiekiama su traiškytomis mažomis bulvytėmis ir keptais mažais pomidorais.

Desertas: lazdynų riešutų ledai su karamelizuotais riešutais, maskarponės kremu, „Baileys“ likeriu ir migdoliniu „biscotto“.

„Meat Steak House“ adresas: A. Juozapaviciaus g. 13, Vilnius.
Darbo laikas: I – 16:30–21:00, II–III – 16:30–22:00, IV – 16:30–23:00, V – 16:30–24:00, VI – 12:00–24:00, VII – 12:00–19:00.

Daugiau informacijos apie šį ir kitus restoranus, dalyvaujančius Vilniaus gastronomijos savaitėje, ieškokite ČIA.

NE TIK RAGAUK, BET IR VERTINK
Fotografuok labiausiai patikusį Vilniaus gastronomijos savaitės patiekalą, siųsk nuotrauką su trumpu komentaru ir savo vardu bei pavarde į VMGonline.lt FB ir galbūt tu laimėsi specialius VMG prizus. Tas restoranas, kurio nuotraukų Vilniaus gastronomijos savaitės lankytojai atsiųs daugiausiai, gaus piniginį prizą – čekį, išleisti VMG paslaugoms.
Rink geriausią Vilniaus gastronomijos savaitės padavėją, siųsk jo vardą ir pavardę su trumpu komentaru į VMGonline.lt FB Daugiausiai pagyrų sulaukęs padavėjas bus apdovanotas specialiu VMG prizu!


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: