top of page

Mangų salotos su braškėmis ir šviežiu sūriu

Jums reikės (2 asmenims):

1 mango iš Tailando

200 g braškių

1 cukinijos

200 g šviežio sūrio „La Murgia stracciatella“ („Assorti“)

kelių šviežio baziliko lapelių

šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus „Carletti“ („Assorti“)

žiupsnelio liofilizuotų aviečių

šlakelio balzaminio acto („Assorti“)

druskos, juodųjų pipirų

Gaminimas (15 minučių):

  1. Mangą nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis.

  2. Braškes perpjaukite pusiau, o cukiniją supjaustykite plonomis juostelėmis daržovių skustuku ir sudėkite į lėkštę.

  3. Sudėkite sūrį.

  4. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu.

  5. Užberkite druskos, pipirų ir apibarstykite liofilizuotomis avietėmis ir bazilikais.

Naujausi įrašai

bottom of page