Jums reikės (2 asmenims):
1 mango iš Tailando
200 g braškių
1 cukinijos
200 g šviežio sūrio „La Murgia stracciatella“ („Assorti“)
kelių šviežio baziliko lapelių
šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus „Carletti“ („Assorti“)
žiupsnelio liofilizuotų aviečių
šlakelio balzaminio acto („Assorti“)
druskos, juodųjų pipirų
Gaminimas (15 minučių):
Mangą nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis.
Braškes perpjaukite pusiau, o cukiniją supjaustykite plonomis juostelėmis daržovių skustuku ir sudėkite į lėkštę.
Sudėkite sūrį.
Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu.
Užberkite druskos, pipirų ir apibarstykite liofilizuotomis avietėmis ir bazilikais.