naujienos Naujienos

Labas rytas! Jūsų namuose – „Žaibiškos Velykos“

VMGonline.lt, 2018-03-26, 8:00


Iki Velykų sekmadienio likus savaitei, nuo kovo 26 d. startuoja naujas VMG projektas – „Žaibiškos Velykos“, kurį pristatome kartu su nuolatiniu savo partneriu AEG. Tai nereiškia, kad mes siūlome jums Velykas atšvęsti anksčiau ar trumpiau, mūsų tikslas – kad jūs Velykoms pasiruoštumėte gerokai paprasčiau. Taigi, visą savaitę kiekvieną dieną dalysimės su jumis specialiai tam skirtais receptais ir patarimais.

„Šventės dažnai neatsiejamos nuo ilgų valandų virtuvėje ar ruošiant šventinį stalą. O mes, priešingai, norime įrodyti, kad viską galime padaryti greitai ir paprastai, kitaip tariant, žaibiškai!

Todėl per visą iki Velykų likusią savaitę mes jums rodysime, ką siūlome šventiniam stalui: kaip išsikepti nesudėtingai, bet ypatingai skanią antį, Velykų bobą, kaip pasigaminti žaibiškas salotas ir užkandėles, kad nustebtų jūsų šeima ir draugai. Taip pat sužinosite, ką gaminti antrą Velykų dieną arba tada, kai jau nieko nesinori, ką galima nuveikti su kiaušiniais ir iš jų likučių, kaip gaminti įdomiau ir kūrybiškiau“, – sako Alfas Ivanauskas, „Žaibiškų Velykų“ projekto iniciatorius.

Per projekto savaitę portale vmgonline.lt padovanosime jums apie 30 receptų, nuo vieno puodo cukrinės bobos, veganiško šokoladinio pyrago ir įdarytų kiaušinių ar ypatingo mango ir čili kokteilio. Užsukite kasdien į vmgonline.lt, nes čia jūsų lauks gardūs receptai ir kulinariniai nuotykiai su produktais, kurie palengvina jūsų gyvenimą.

Ištikimiausias šio projekto draugas – naujas žurnalo „Verdu ir kepu“ numeris, kuris jau laukia jūsų prekyboje su daugiau nei 130 pavasariškų receptų ir idėjų!

Cukrinė velykinė boba

30 g minkšto sviesto

50 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

3 kiaušinių

180 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

300 g grietinės

220 g miltų

2 šaukštelių kepimo miltelių

  1. Formą patepkite sviestu.
  2. Pabarstykite DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi.
  3. Išplakite kiaušinius su DANSUKKER cukrumi „Panevėžio Plius“.
  4. Sudėkite grietinę, plakite, kol susimaišys.
  5. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais.
  6. Suberkite miltų mišinį.
  7. Trumpai paplakite.
  8. Sukrėskite į formą.
  9. Kepkite apie 45 min. iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje.  

KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: