vilniaus-gastronomijos-savaite

„La Storia“: kur žodžiai „jaukumas“ ir „ekstravagancija“ tampa sinonimais

2016-11-05, 14:00


Nedideliame „La Storia“ restorane galima pasijausti it mamos glėbyje – toks jaukus šis restoranas. Tačiau čia tikrai nerasite klasikinių mamos patiekalų, o net ir tie bus patiekti su bent minimaliu nukrypimu nuo recepto, su nauju potėpiu, išsišokimu. Tačiau galite būti tikri, kad viskas bus gaminama su meile ir rūpesčiu, juk čia – šeimos restoranas, o šeimoje šios vertybės pačios svarbiausios. Tad jei trokštate pasilepinti, atsipalaiduoti ir paragauti patiekalų su cinkeliu, „La Storia“ restoranas laukia jūsų rezervacijų Vilniaus gastronomijos savaitės metu!

20 Eur bus galima pasimėgauti šiais patiekalais:

Rūkytas ešerys su marinuotomis morkomis bei naminiu petražolių ir česnakų majonezu

Restorano „La Storia“ nuotr.
Restorano „La Storia“ nuotr.

Bulvė, įdaryta lėtai troškinta jaučio uodega, su tamsaus alaus, medaus ir kaulų padažu

Restorano „La Storia“ nuotr.
Restorano „La Storia“ nuotr.

Vanilinis ryžių pudingas su karameliniais filo tešlos traškučiais ir tarkuota citrinos žievele

Restorano „La Storia“ nuotr.
Restorano „La Storia“ nuotr.

„La Storia“ adresas: Savičiaus g. 6

Darbo laikas:
II–V – 11:30–14:00, 18:00–22:00
VI – 18:00–22:00

Daugiau informacijos apie šį ir kitus restoranus, dalyvaujančius Vilniaus gastronomijos savaitėje, ieškokite ČIA.

NE TIK RAGAUK, BET IR VERTINK
Fotografuok labiausiai patikusį Vilniaus gastronomijos savaitės patiekalą, siųsk nuotrauką su trumpu komentaru ir savo vardu bei pavarde į VMGonline.lt FB ir galbūt tu laimėsi specialius VMG prizus. Tas restoranas, kurio nuotraukų Vilniaus gastronomijos savaitės lankytojai atsiųs daugiausiai, gaus piniginį prizą – čekį, išleisti VMG paslaugoms.
Rink geriausią Vilniaus gastronomijos savaitės padavėją, siųsk jo vardą ir pavardę su trumpu komentaru į VMGonline.lt FB Daugiausiai pagyrų sulaukęs padavėjas bus apdovanotas specialiu VMG prizu!


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: