top of page

Kultūringas derinys – alus ir kulinarija

Jei Taline ieškosite vietos, kurioje tikrai vertinamas ir suprantamas alus, kelias jus nuves į „SAKU GASTRO“. Ši vieta yra įkurta vieno labiausiai atpažįstamų alaus prekės ženklų Estijoje tam, kad žmonės praplėstų savo akiratį ir pamatytų, kaip kultūringai gali būti derinamas alus su kulinarija.

Valerijos Stonytės nuotr.


Valerijos Stonytės nuotr.


Tai reiškia, kad gastro meniu yra sudarytas taip, kad ką beužsisakytumėte, jūsų pasirinktas patiekalas gali būti suderintas su alumi ar jo turėti savo sudėtyje, kaip pavyzdžiui, alaus sriuba. Maistas čia yra ruošiamas iš sezoninių, vietinių, aukštos kokybės produktų. Dar labiau nustebinti bus mėsai neabejingi valgytojai, kurie gali užsisakyti daugelio rūšių mėsos patiekalų: avienos, kiaulės papilvės, laukinio šerno ar net kiaulės galvos (keturiems asmenims). Nepraleiskite galimybės pasižvalgyti po alaus parduotuvę ir prie šio gėrimo paragauti šokoladinio deserto.

Naujausi įrašai

bottom of page