naujienos Naujienos

Beveik rimuojasi: geltonoji grilio gražuolė – kukurūzų burbuolė (receptas)

VMGonline.lt, 2018-06-15, 13:00


Bendradarbiaudami su VMG kulinarijos studijos vadovu Pauliumi Janušu, VMGonline.lt viliojo ne vienu veganišku ir vegetarišku grilio receptu. Jei išraragavote ankstesniuosius, gardžiųjų tofu, rudųjų pievagrybių ir paprikų, mangų ir eringi grybų iešmelių, išbandėte halumio sūrio bei slyvų vėrinukų skonį, atėjo metas traškioms, peletrūno, citrinų ir kalendrų marinato trio pagardintoms kukurūzų burbuolėms. Krimskite jas ir kaip užkandį, ir kaip garnyrą!

Valerijos Stonytės nuotr.

Kukurūzo burbuolė

Reikės:

4 virtų kukurūzo burbuolių

50 g sviesto (verta išmėginti „Ghee Easy“ sviestą)

druskos, pipirų

100 g peletrūno, citrinų ir kalendrų marinato

šviežių kalendrų

  1. Kukurūzo burbuoles iškepkite grilyje, ištepę jas sviestu ir pagardinę druska bei pipirais.
  2. Kai apkeps, supjaustykite žiedeliais, ištepkite marinatu ir dar trumpam dėkite ant griliaus.
  3. Patiekite su šviežiais kalendrų lapeliais.

KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: