naujienos Naujienos

Kiprietiškas sūris ir slyvos – harmoningas duetas, kuriam sunku pasakyti „ne“

VMGonline.lt, 2018-06-14, 13:00


Drauge su VMG Kulinarijos studijos vadovu Pauliumi Janušu,VMGonline.lt tęsia veganiškų ir vegetariškų grilio receptų seriją. Jau pristatėme tofurudųjų pievagrybių ir paprikų bei mangų ir „eringi“ grybų iešmelius, o šiandien siūlome išmėginti halumio sūrio ir slyvų derinį. Šie vėrinukai, kurių skonį sustiprins pasiflorų ir imbiero marinatas, nusipelno čirškėti jūsų grilinėje. Paragaukite ir įsitikinkite patys!

Valerijos Stonytės nuotr.

Halumio sūrio ir slyvų vėrinukai

Reikės:

2 pakelių halumio sūrio (ypač tinka „Violife“ baltyminis gaminys arba halumio sūris griliui „Christis Halloumi“)

4 slyvų

150 g pasiflorų ir imbiero marinato

  1. Supjaustykite sūrį panašaus į slyvas dydžio gabaliukais.
  2. Marinuokite užpylę marinatu 10 min.
  3. Kepkite ant įkaitinto grilio. Kai iškeps, patepkite marinatu.

KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: