top of page

Kaip tapti geru maisto fotografu? (Laidos įrašas)

Populiari maisto tinklaraštininkė ir maisto fotografė Justina Ramanauskienė baigė archeologijos studijas ir dirbo pagal specialybę, bet aplinkybės susiklostė taip, kad ji savyje atrado naują talentą – fotografiją.

J. Ramanauskienė įsitikinusi, kad visiems fotografuojantiems itin svarbu suprasti, kaip vyksta maisto gamybos procesai, ir ji pati ėjo šiuo keliu. Moteris nebijo į įprastus dalykus pažvelgti kitaip: daug palaikymo sulaukė jos keksas su viduje suformuotais Gediminaičių stulpais, skirtas Vasario 16-ajai. J. Ramanauskienės nuomone, maistas turi pasakoti istoriją, o laidoje „Skonio iššūkis“ išgirsite ne tik maisto, bet ir pačios J. Ramanauskienės istoriją.


Laidos „Skonio iššūkis“ klausykitės kiekvieną ketvirtadienį, 16.05 val., „Žinių radijo“ eteryje.

Naujausi įrašai

bottom of page