receptai Receptai

Idėja pietums: kas sakė, kad penktadienio pietūs negali būti saldūs? (receptas)

VMGonline.lt, 2018-12-07, 13:00


Per penktadienio pietus jau galima justi savaitgalio nuotaiką, tad šia proga nusprendėme pietų dėžučių seriją užbaigti saldžiai. Tegul savaitgalis būna dieviškai lengvas ir nepaprastai gardus kaip šis vanilinis varškės kremas su granola, šviežiomis uogomis ir keptais obuoliais!

O jei ieškote daugiau idėjų, telpančių į pietų dėžutę, nepamirškite išmėginti jau anksčiau pristatytų receptų: kasedilijų su vištiena, čioriso dešrelėmis ir mangu, grikių, pagardintų šonine ir nektarinais, sumuštinio su lašiša, kuris privers pavydėti kolegas, salotų su antiena ir keptomis daržovėmis, makaronų su jūrų gėrybėmis ir marinuotomis paprikomis bei maistingų jautienos, pievagrybių ir avokadų salotų!

Vanilinis varškės kremas su granola, šviežiomis uogomis ir keptais obuoliais 

Jums reikės:

3 obuolių

250 g trintos varškės

10 g vanilinio cukraus

30 g medaus

100 g granolos

saujelės šviežių uogų

mėtos lapelių

  1. Iškepkite du obuolius ir sutrinkite juos su varške.
  2. Sumaišykite vanilinį cukrų su medumi ir įmaišykite į obuolių ir varškės masę.
  3. Ant viršaus uždėkite granolos, šviežių uogų bei obuolių riekelių. Papuoškite mėtomis.

KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: