top of page

Gurmaniški Alfo blyneliai su vištiena: šitaip patiekti primins „burgerius“

Egzistuoja įvairiausių blynų variacijų, tačiau tokios, tikėtina, dar nematėte. Ketvirtojoje „Ku

linarinis detektyvas“ laidoje VMG idėjinis lyderis Alfas Ivanauskas nustebino blyneliais su vištiena, kurių pateikimas tikrai neprimintų įprastinių blynų. Jums prireiks ir kepto kiaušinio, ir įvairių daržovių, kurios sudarys sočią bei įsimintiną kombinaciją.

Alfo vištienos blyneliai-„burgeriai“

Jums reikės:

Blyneliams:

2 kiaušinių

Žiupsnelio druskos

Žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų

1 šaukštelio rūkytos paprikos

60 g MALSENA miltų „Self Raising“

300 g KEKAVA šviežios viščiukų filė

TERRA CRETA aukščiausios kokybės alyvuogių aliejaus (kepti)

Patiekti:

2–3 kiaušinių

Žiupsnelio druskos

Žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų

Raudonųjų svogūnų

Marinuotos paprikos

Salotų lapų

Kalendrų lapelių

  1. Kiaušinius sumaišykite su druska, pipirais ir rūkyta paprika. Suberkite MALSENA miltus „Self Raising“, užmaišykite kefyro tirštumo tešlą.

  2. KEKAVA šviežią viščiukų filė supjaustykite smulkiais kubeliais ir įmaišykite į tešlą. Keptuvėje įkaitinkite TERRA CRETA aukščiausios kokybės alyvuogių aliejų ir kepkite norimo dydžio blynelius. Apkepę iš abiejų pusių, išimkite blynelius iš keptuvės ir dėkite į skardelę. Baikite kepti orkaitėje.

  3. Blyneliams patiekti iškepkite kiaušinius, pabarstykite juos druska, pipirais ir sudėliokite lėkštėje: blynelis, kiaušinis, raudonojo svogūno žiedai, smulkiai pjaustytos marinuotos paprikos, salotų lapai, uždenkite kitu blyneliu ir užberkite kalendrų lapelių.

Recepto vaizdo įrašą žiūrėkite ČIA.

Naujausi įrašai

bottom of page