top of page

Griliu kvepiantis ananasinis desertas

Ant grilio čirškantis mėsos kepsnys, gardžiai skrundanti žuvis ar įvairios daržovių kombinacijos – kiekvienas turi savo mėgstamiausią ant žarijų kepamą patiekalą. Bet ar kada mėgavotės ant grilio keptais desertais? Pradedame seriją, kuri pradžiugins visus saldumynų mėgėjus. Šiam desertui prireiks vos kelių ingredientų – ananaso, šiek tiek klevų sirupo, šviežių uogų ir mėtų.

Valerijos Stonytės nuotr.

Paprastas receptas, bet nepaprastas skonis!

Apkeptas ananasas su klevų sirupu

  • 1 ananaso

  • 100 ml klevų sirupo

  • šviežių uogų

  • mėtų

  1. Ananasą supjaustykite griežinėliais ir pakepkite ant grilio iš abiejų pusių.

  2. Pašlakstykite klevų sirupu ir patiekite su šviežiomis uogomis ir mėtų lapeliais.

Naujausi įrašai

bottom of page