naujienos Naujienos

Griliu kvepiantis ananasinis desertas, kurį į mėgstamiausiųjų sąrašą įtrauks visi sveikuoliai

VMGonline.lt, 2018-06-19, 13:03


Ant grilio čirškantis mėsos kepsnys, gardžiai skrundanti žuvis ar įvairios daržovių kombinacijos – kiekvienas turi savo mėgstamiausią ant žarijų kepamą patiekalą. Bet ar kada mėgavotės ant grilio keptais desertais? Pradedame seriją, kuri pradžiugins visus saldumynų mėgėjus. Pirmajam desertui prireiks vos kelių ingredientų – ananaso, šiek tiek klevų sirupo, šviežių uogų ir mėtų. Paprastas receptas, bet nepaprastas skonis!

Apkeptas ananasas su klevų sirupu

1 ananaso

100 ml klevų sirupo

šviežių uogų

mėtų

  1. Ananasą supjaustykite griežinėliais ir pakepkite ant grilio iš abiejų pusių.
  2. Pašlakstykite klevų sirupu ir patiekite su šviežiomis uogomis ir mėtų lapeliais.

KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: