top of page

Greitai paruošiamas „kimchi“: olimpiados gerbėjai privalo tai pasigaminti


Olimpiados gerbėjai, sukluskite. Jūsų teismui – receptas, kurį tikrai verta skolintis iš korėjiečių. Nekaloringasis „kimchi“ – tradicinis korėjiečių valgis, gaminamas iš fermentuotų daržovių bei įvairių prieskonių; gali būti laikomas ir pagrindiniu valgiu, ir užkandžiu.

Jums reikės (4 asm.):

1 kininio kopūsto šviežio imbiero (pagal skonį) 1 skiltelės česnako 1 šaukšto „Santa Maria“ tamsaus „tamari“ sojų padažo 2 šaukštų „Santa Maria“ ryžių acto 2 šaukštų žuvų padažo 3 šaukštų „Sambal Oelek“ arba aitriųjų paprikų padažo 1 šaukšto cukraus

Kaip gaminti:

Nuplaukite kopūstų lapus. Plaudami juos paminkykite rankomis, kad suminkštėtų. Supjaustykite ir sudėkite į dubenį.Sudėkite supjaustytą imbierą ir įspauskite česnaką.Visus ingredientus sumaišykite ir sudėkite į sandarius stiklainius. Stiklainius dėkite į šaldytuvą bent 30 min. (Jei norite stipriai raugintų daržovių, laikykite apie 3 paras kambario temperatūroje arba apie 1 savaitę šaldytuve).

Naujausi įrašai

bottom of page