naujienos Naujienos

Gardžiuokitės be sąžinės graužaties: TOP 20 VMG nekaloringų receptų su ridikėliais

Agnė Pačekajė, 2018-05-21, 15:00


Jei po savaitgalio iš sodo ar kaimo atsivežėte maišą ridikėlių arba iš parduotuvės ar turgelio nesusilaikėte neatsinešę raudonų daržovių puokštės, galite juos pasimėgaudami triaukšti vienus arba kasdien gaminti vis kitą pavasarišką patiekalą. Sultingi, saldžiai aštrūs, viliojamai traškūs ridikėliai daugiausia draugauja su sveikais ir nekaloringais ingredientais, prisideda prie toksinų iš organizmo valymo ir kepenų veiklos gerinimo, todėl šis net 20 patiekalų meniu gali drąsiai tapti pavyzdiniu net balerinoms ir manekenėms. Išskyrus gal tik fantastiško skonio picą, kurią pasilikite nuodėmių dienai – sekmadieniui.

Kerniaus Pauliukonio nuotr.

Mėtinės ridikėlių ir žirnelių salotos

Jautienos tartaras su marinuotais ridikėliais

Salotos su agurkais, ridikėliais ir fetos padažu

Tuno kepsnys su ridikėliais ir imbieru

Ridikėlių sriuba su avokadu ir garstyčiomis

Ridikėlių ir morkų užkandis su kastiniu

Keptos romaninės salotos su ančiuviais, ridikėliais ir mėtinėmis bulvytėmis

Ridikų ir juodos duonos salotos

Ridikėliai su humusu

Speltų salotos su ridikėliais ir brokoliais

Suktinukai su vištiena ir ridikėliais

Šalta ridikėlių ir vasabių sriuba

Suomiškas lašišos tartaras

Šaltibarščiai

Salotos „Po treniruotės“

Pavasarinė „pica“

Krevečių, ridikėlių ir brokolių salotos

Kaliaropių ir jaunų burokėlių salotos

Baltųjų ridikų sriuba su pievagrybiais ir kedrinėmis pinijomis

Vištienos kukulaičiai su kario padažu ir ridikėliais


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: