Esate išbandę daugybę įvairiausių vištienos sparnelių paruošimo variacijų ir manote, kad atrasti naujų skonių tiesiog nebeįmanoma? Dar neragavote šių garduolių! Supynę visą būrį ingredientų, paruošite patiekalą, vertą susižavėjimo žodžių.
Gardieji viščiukų sparneliai
Jums reikės:
1 kg viščiukų sparnelių
50 ml baltojo vyno acto
50 ml aliejaus
2 svogūnų
4 skiltelių česnako
1 šaukšto aitriosios paprikos
1 šaukšto rūkytos paprikos
1 šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo
1 šaukšto džiovinto raudonėlio
1 šaukšto džiovinto baziliko
Žiupsnelio druskos
Supjaustykite svogūnus ir susmulkinkite česnaką. Suberkite visus prieskonius, svogūnus pamaigykite.
Nupjaukite trečiąjį sparnelių sąnarį. Juos atidėkite kitiems tikslams. Sparnelius sudėkite į marinatą, permaišykite ir galite palikti marinuotis arba kepti iš karto.
Sudėkite į skardą sparnelius, svogūnus ir kepkite apie 45 min. iki 180°C įkaitintoje orkaitėje.