receptai Receptai

Gardūs vištienos sparneliai: kai atrodo, kad visi receptai jau išbandyti, nustebinti gali šis

VMGonline.lt, 2018-12-08, 9:00


Esate išbandę daugybę įvairiausių vištienos sparnelių paruošimo variacijų ir manote, kad atrasti naujų skonių tiesiog nebeįmanoma? Dar neragavote šių garduolių! Supynę visą būrį ingredientų, paruošite patiekalą, vertą susižavėjimo žodžių.

Gardieji viščiukų sparneliai

Jums reikės:

1 kg viščiukų sparnelių

50 ml baltojo vyno acto

50 ml aliejaus

2 svogūnų

4 skiltelių česnako

1 šaukšto aitriosios paprikos

1 šaukšto rūkytos paprikos

1 šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo

1 šaukšto džiovinto raudonėlio

1 šaukšto džiovinto baziliko

Žiupsnelio druskos

  1. Supjaustykite svogūnus ir susmulkinkite česnaką. Suberkite visus  prieskonius, svogūnus pamaigykite.
  2. Nupjaukite trečiąjį sparnelių sąnarį. Juos atidėkite kitiems tikslams. Sparnelius sudėkite į marinatą, permaišykite ir galite palikti marinuotis arba kepti iš karto.
  3. Sudėkite į skardą sparnelius, svogūnus ir kepkite apie 45 min. iki 180°C įkaitintoje orkaitėje.

Norite pamatyti gaminimo procesą? Siūlome peržiūrėti „VirK Akademijos“ vaizdo pamoką. Čia kulinarinius įgūdžius galite tobulinti visiškai nemokamai, o jums padės savo sričių profesionalai! Svarbu: visą turinį gali matyti tik registruoti vartotojai.

Svarstote, ką patiekti desertui? Išbandykite purius keksiukus su netikėtu įdaru!

Ieškote daugiau galimybių tobulinti kulinarinius įgūdžius ir išbandyti gardžiausius receptus? Registracija trunka vos kelias minutes!


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: