naujienos Naujienos

Dvelkia pavasariu: TOP 15 VMG receptų su ridikėliais

Agnė Pačekajė, 2017-05-15, 18:05


Sultingi, saldžiai aštrūs, viliojamai traškūs pavasario simboliai ridikėliai vis dažniau keliauja į mūsų lėkštes. Jie kuo puikiausiai tarnauja kaip sveikas (nustatyta, kad ši daržovė prisideda prie toksinų iš organizmo valymo ir kepenų veiklos gerinimo) ir nekaloringas užkandis. Ridikėliai noriai draugauja su pagrindiniais patiekalais, gali būti valgomi tiek švieži, tiek marinuoti, kepti ar virti. Tad jei iš parduotuvės ar turgelio nesusilaikėte neatsinešę raudonų daržovių puokštės, panaudokite ją kitaip nei visada. Pateikiame populiariausius patiekalus su ridikėliais. Malonaus triauškimo!

Šaltibarščiai su ridikėliais

šaltibarščiai

Pavasarinė pica

pavasarine pica

Šilta ridikėlių ir vasabio sriuba

ridikeliai vasbis

Tuno kepsnys su ridikėliais ir imbieru

ridikeliai tunas

 

 

Ridikėlių ir juodos duonos salotos

ridikai juoda duona

Ridikėliai su humusu

ridikeliai su humusu

Vištienos kukulaičiai su kario padažu ir ridikėliais

ridikeliai vistienos kukulaiciai

Krevečių, ridikėlių ir brokolių salotos

ridikeliai krevetes

Jautienos tartaras su marinuotais ridikėliais

ridikeliai jautienos tartaras

Suktinukai su vištiena ir ridikėliais

ridikeliai ir vistiena

Ridikėlių sriuba su avokadu ir garstyčiomis

ridikeliai

Ridikų sriuba su pievagrybiais ir kedro riešutais

ridikai kedrai

Ridikėlių ir morkų užkandis

ridikeliu uzkandis

Kaliaropių ir jaunų burokėlių salotos

ridikeliai kaliaropes

Salotos su agurkais, ridikėliais ir fetos padažu

SU AGURKAIS, RIDIKĖLIAIS IR FETOS PADAŽu

 

 

 

 


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: