vilniaus-gastronomijos-savaite

„Dublis“: niekada nenuviliantis malonumas

2016-11-06, 7:55


Atrodo, kad lygiai prieš metus duris atvėręs restoranas „Dublis“ yra mėgstamas visų. Turbūt nesumeluosime, kad jau visi gurmanai vilniečiai yra apsilankę ir įvertinę šios ilgai restorano šeimininko ir režisieriaus Deivydo Praspaliausko galvoje nešiotos svajonės realizaciją. O vertinimai, žinoma, labai geri. Ir kur tokie nebus, jei produktai patiekalams atrenkami kuo kruopščiausiai, iš pačių geriausių tiekėjų, jei kiekvienas patiekalas yra apdorojamas lyg meno kūrinys, į kurį įdedama visa jausmų gama. Jei dar nesilankėte „Dublyje“, bent menkutę gėdą turėtumėte jausti, tačiau viską galite ištaisyti per Vilniaus gastronomijos savaitę, kuriai šefas pasiruošė lyg didžiausiai šventei.

20 Eur galėsite padegustuoti šiuos kulinarinius šedevrus:

Tuno kapotinis su jūrinės rupūžės ikrais ir juoda duona
Avies „rump“ kepsnys su geltonaisiais burokėliais
Šiltas šokoladinis pyragas be miltų su „tonga“ pupomis ir sūria karamele

Kaip patiekalai atrodo, D. Praspaliauskas palieka paslaptyje. Paslaptis visada įdomu atskleisti, o ypač tada, kai jos tokios skanios! Vietoje to galite pasigrožėti kitais restorane ruošiamais patiekalais.

(Restorano „Dublis“ nuotr.)
(Restorano „Dublis“ nuotr.)

 

(Restorano „Dublis“ nuotr.)
(Restorano „Dublis“ nuotr.)

 

(Restorano „Dublis“ nuotr.)
(Restorano „Dublis“ nuotr.)

Restorano / braserijos „Dublis“ adresas: Trakų g. 14

Darbo laikas: I–VII – 12:00–24:00

 

Daugiau informacijos apie šį ir kitus restoranus, dalyvaujančius Vilniaus gastronomijos savaitėje, ieškokite ČIA.

NE TIK RAGAUK, BET IR VERTINK
Fotografuok labiausiai patikusį Vilniaus gastronomijos savaitės patiekalą, siųsk nuotrauką su trumpu komentaru ir savo vardu bei pavarde į VMGonline.lt FB ir galbūt tu laimėsi specialius VMG prizus. Tas restoranas, kurio nuotraukų Vilniaus gastronomijos savaitės lankytojai atsiųs daugiausiai, gaus piniginį prizą – čekį, išleisti VMG paslaugoms.
Rink geriausią Vilniaus gastronomijos savaitės padavėją, siųsk jo vardą ir pavardę su trumpu komentaru į VMGonline.lt FB. Daugiausiai pagyrų sulaukęs padavėjas bus apdovanotas specialiu VMG prizu!


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: