naujienos Naujienos

Daugelis šios procedūros kratosi! Instrukcija, kaip išdarinėti vištą

VMGonline.lt, 2018-04-10, 15:00


Kiekvienam kulinarijos mėgėjui privalu mokėti išdarinėti vištą. Laimei ar nelaimei, vištos anatomijos nemokysime. Vis dėlto, pasipuikuoti prieš draugus galėsite kaip tikri profesionalai! Prieš pradėdami atminkite, jog svarbu turėti gerą pagalbininką – išgaląstą peilį. Pasiruošę? VMG kulinarijos studijos vadovo Pauliaus Janušo rankos viską parodys!

Perpjaukite tiesia linija per patį viduriuką.

 

 

 

 

 

 

Praplėskite pjūvį.
Nupjaukite sparnelius.
Vištą apverskite.
Šiek tiek papjaustinėkite.
Nuvalykite kremzles.
Apipjaukite aplink krūtinkaulį.
Nugremžkite mėsą nuo kaulo.
Uždėkite vidinę filė tarp krūtinėlės ir šlaunies.
Ištraukite sparnelius iš vidinės pusės.
Gražiai suvyniokite. Štai ir viskas!

KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: