naujienos Naujienos

Cukrinė velykinė boba

VMGonline.lt, 2018-03-26, 8:00


Jūsų dėmesiui svarbiausias šv. Velykų kepinio receptas  – boba. Mūsų siūloma versija – be mielių.

Jums reikės:

30 g minkšto sviesto

50 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

3 kiaušinių

180 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

300 g grietinės

220 g miltų

2 šaukštelių kepimo miltelių

  1. Formą patepkite sviestu.
  2. Pabarstykite DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi.
  3. Išplakite kiaušinius su DANSUKKER cukrumi „Panevėžio Plius“.
  4. Sudėkite grietinę, plakite, kol susimaišys.
  5. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais.
  6. Suberkite miltų mišinį.
  7. Trumpai paplakite.
  8. Sukrėskite į formą.
  9. Kepkite apie 45 min. iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje.  

KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: