naujienos Naujienos

Populiaraus restoranų tinklo pavasario naujienos: taip skanu, kad nespėsite net nufotografuoti

VMGonline.lt, remiamas turinys, Valerijos Stonytės nuotr., 2019-04-03, 7:50


Jei mėgstate su draugais ar šeima jaukiai leisti laiką vienoje iš restoranų tinklo „Charlie Pizza“ picerijų, turime naujienų: pavasariui atėjus, pasisėdėjimai taps dar skanesni dėl meniu pasirodžiusių naujų patiekalų. Ir ne, visgi kalbame ne apie picas – šįkart „Charlie Pizza“ pristatė keturias naujienas, kurios koja kojon žengia su pasaulinėmis tendencijomis. VMGonline.lt patyrinėjo, kuo jos tokios ypatingos.

Pavasarinis atsinaujinimas į restoranus atkeliavo su skambiu šūkiu: „Skaniausias nepagautas kadras“. Paklausta, kas slypi už žaismingo pavadinimo, restoranų „Charlie Pizza“ rinkodaros vadovė Lina Nikonovaitė atsako, kad tai susiję su populiariu pomėgiu fotografuoti maistą: „Naujienos turėtų būti tokios skanios, kad jų net nespėtumėte nufotografuoti – liks tik tuščios lėkštės.“

„Skaniausias nepagautas kadras“ naujienos. Valerijos Stonytės nuotr.

Pavasariniai patiekalai iš viso yra keturi: „nuogas“ kebabas, firminė šefo žuvis, „Kale“ salotos su traškia vištiena ir kalakutienos šnicelis.

Labiausiai netikėtai skamba „nuogas“ kebabas su kiaulienos iešmeliu ir adžikos padažu (7 Eur). „Visi parduoda susuktą kebabą, kurio ingredientus pamatyti gana sunku“, – pasakoja L. Nikonovaitė. „Mes nutarėme parodyti, kad neturime, ko slėpti ir padarėme kebabą atvirą. Be to, šis atvirumas lemia, kad mūsų kebabo padas išlieka traškus, o įdaras sultingas.“

Norint įnešti į naujienas daugiau įvairovės, „Charlie Pizza“ taip pat įtraukė keptą svieste žuvį (7,50 Eur). Ją jums pagal firminį receptą paruoš virtuvės šefas – tai įdomesnis pasirinkimas pesketarams arba ne mėsiško patiekalo norintiems svečiams. Galite tikėtis šamo arba baramundos. Kokia žuvis bus tądien, sužinosite atėję į restoraną. Baltosios žuvies filė bus patiekta su daržovėmis.

Šefo žuvis, kepta svieste. Valerijos Stonytės nuotr.

Kiti du patiekalai – „Kale“ salotos su traškia vištiena (5 Eur) ir kalakutienos šnicelis (7 Eur), – yra įkvėpti naujausių maisto tendencijų.

„Kale“ lapinis kopūstas yra vienas madingiausių šių dienų salotų, todėl nusprendėme su juo sukurti sveikuoliškas salotas. Į jas taip pat įeina visų mėgstamas avokadas, raudonieji marinuoti svogūnai, vyšniniai pomidorai, kalendra. O daržovių kuriamą skonį papildo traškios vištienos juostelės“, – apie patiekalą pasakoja L. Nikonovaitė.

Na, o „Charlie Pizza“ randamas keptas kalakutienos šnicelis įkvėptas garsaus austriškojo pirmtako. Vienos šnicelis buvo, yra bei, be abejonės, ir toliau išliks vienu populiariausių patiekalų Europoje. Nuo patiekalo neatsiejama ir tradicinė bulvių košė, o norint įnešti pavasariškos gaivos, šnicelis patiekiamas su vyšniniais pomidorais, žirnių ankštimis bei citrina.

„Kale“ salotos su traškia vištiena. Valerijos Stonytės nuotr.

Kaip teigia restorano rinkodaros vadovė, svarbiausias pavasario naujienų tikslas visgi yra užtikrinti, kad svečiai jaustųsi sotūs: „Kai kam gal ir gali pasirodyti, kad mūsų meniu yra pernelyg sotus prasidėjus tokiam lengvam sezonui kaip pavasaris. Tačiau reikia prisiminti, kad lietuviškas pavasaris nėra taip greitai pražystantis kaip šiltuose kraštuose. Pas mus net ir balandį dar trūksta žalumos, būtent todėl taip norėjome jos įnešti į pavasario naujienas, o kartu užtikrinti, kad svečiai pavalgytų sočiai. Tiesa, jau esame pasinėrę ir į naujų patiekalų planavimą vasarai, todėl dar labiau atšilus orams svečiai galės mėgautis dar gaivesniais patiekalais.“


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: