naujienos Naujienos

Cezario vertas didkepsnis (receptas)

VMGonline.lt, 2019-03-02, 9:00


Ir savaitgalį, ir pavasarį pasitikite didingai – su sausai brandintos jautienos didkepsniu. O jį, patikiname, išties nebūtų gėda pasiūlyti ir pačiam Cezariui. Tik niekam nesakykite, kad pagaminti taip paprasta! Čia ir visa paslaptis: neužtruksite ilgai, skanu be galo, o įspūdis bus padarytas visiems, kas tik sėdės už stalo.

Didkepsnis a’la Cezaris

Jums reikės:

1 KITCHEN ME sausai brandintos jautienos T-bone didkepsnio

50 g majonezo

50 g natūralaus jogurto

50 ml aliejaus

3-4 ančiuvių

2 skiltelių česnako

1 šaukšto DANSUKKER auksaspalvio sirupo

pipirų

druskos,

1 šaukšto grūdėtų garstyčių

salotų lapų

džiūvėsėlių salotoms

30 g kietojo sūrio pabarstyti

  1. Iškepkite KITCHEN ME sausai brandintos jautienos T-bone didkepsnį iki norimo lygio. Pasūdykite, pabarstykite pipirais.
  2. Padažui sumaišykite majonezą, jogurtą, aliejų, ančiuvius, česnaką, DANSUKKER auksaspalvį sirupą. Pagardinkite druska, pipirais.
  3. Sudėliokite salotų lapus, džiuvėsėlius, pagardinkite padažu. Pabarstykite sūriu. Patiekite didkepsnį su salotomis.

Norite pamatyti gaminimo procesą? Siūlome peržiūrėti „VirK Akademijos“ vaizdo pamoką. Čia kulinarinius įgūdžius galite tobulinti visiškai nemokamai, o jums padės savo sričių profesionalai!

Ieškote daugiau gardžių idėjų?  Jei norisi ko nors lengvesnio, išbandykite šias „radicchio“ salotas – pikantiškas savaitgalis garantuotas!


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: