bulves

Gardžios bulvių košės instrukcija su ypatingu ingredientu, kuris nieko nekainuoja

VMGonline.lt, 2018-04-05, 15:00


Bulvių mylėtojų šalyje abejingų košei tiesiog nėra. Ją mėgsta visi: nuo išrankiausių mažųjų valgytojų iki senelių. Dalijamės receptu ir konkrečiais žingsniais, kaip košę ruošiame mes.

Jums reikės:

8 didelių bulvių

100 g sviesto

200 g pieno

aliejaus (kepti)

druskos

pipirų

Step by step

Bulves labai gerai nuplaukite ir nulupkite.

Lupenas pašlakstykite aliejumi ir paskrudinkite orkaitėje. Kol skrunda, išvirkite bulves. Pieną sumaišykite su sviestu ir užvirkite.

Į mišinį sudėkite orkaitėje keptas lupenas ir pavirkite ant mažos ugnies.

Nukoškite pieną su bulvių lupenomis. Sutrinkite virtas bulves ir į jas supilkite pieną. Galiausiai išmaišykite ir pagardinkite druska ir pipirais.


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: