receptai Receptai

Kartais reikia tiek nedaug: išsilydęs bri sūris, itališka duona ir šiek tiek padažo (receptas)

VMGonline.lt, 2019-01-05, 9:00


Bri – pavadinimas, kurį išgirdus kiekvienam sūrių mėgėjui jokių papildomų paaiškinimų nebereikia. Ir nors įvairiomis sūrių rūšimis galima mėgautis jų nemaišant su jokiais papildomais ingredientais, pasirinkus reikiamus, turite šansą atrasti nepakartojamus skonių derinius. Šįkart siūlome bri sūrį pakepti, pagardinti specialiu padažu ir nepamiršti kelių riekelių itališkos duonos. Paragavę tokio užkandžio, šį sūrį pamilsite iš naujo, o jei didelių simpatijų jo skoniui iki šiol nejutote, neabejojame, nuomonę pakeisite!

Keptas bri sūris su padažu

120 g bri

60 g BUGA’s Chilli lingonberry and pear

40 g sviesto

30 g kedrinių pinijų

10 g šviežio čiobrelio

kelių riekelių itališkos duonos

2 skiltelių česnako

    1. Ištirpinkite sviestą, sudėkite smulkintus česnakus ir šakelę čiobrelių.
    2. Paskrudinkite duoną iš abiejų pusių. Patepkite skrebučius BUGA’s Chilli lingonberry and pear padažu.
    3. Supjaustykite sūrį ir apkepkite jį įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Sudėkite sūrį ant paruoštį skrebučių ir apibarstykite kedrinėmis pinijomis bei smulkintais čiobreliais.

Norite pamatyti gaminimo procesą? Siūlome peržiūrėti „VirK Akademijos“ vaizdo pamoką. Čia kulinarinius įgūdžius galite tobulinti visiškai nemokamai, o jums padės savo sričių profesionalai!

Ieškote daugiau gardžių idėjų? Išbandykite šokoladinį džiaugsmą sielai – lengvai paruošiamus šokoladinius putėsius be glitimo.


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: