top of page

Apelsinų ir kokosų vienybė: šis pyragas tiks ir naujametiniam stalui, ir įprastam žiemos vakarui


Ar jau žinote, kokiu desertu mėgausitės išlydėdami 2018-uosius? Turime jums pasiūlymą: naujus metus pasitikite mėgaudamiesi pyragu pagal naują receptą, kuriame skonio harmonija pasirūpins apelsinų ir kokosų derinys. O jei nepatingėsite paruošti specialaus glajaus, ne tik skonis, bet ir pyrago išvaizda taps stebuklinga!


Apelsininis kokosų pyragas

Jums reikės:

100 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

100 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

5 kiaušinių

2 apelsinų

2 šaukštelių kepimo miltelių

200 g kokosų miltų (arba pakeiskite juos migdolų miltais)

  1. Išvirkite apelsinus kartu su žievele. Jie turi suminkštėti. Sudėkite juos į trintuvą ir sutrinkite.

  2. Kiaušinius plakite kartu su DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi ir DANSUKKER cukrumi „Panevėžio Plius“ iki tirštos kreminės masės.

  3. Sudėkite į šią masę trintus apelsinus, suberkite miltus ir kepimo miltelius. Tešla taps sausoka.

  4. Sudėkite ją į 22 cm skersmens formą ir kepkite apie 45 min. įkaitintoje iki 170 °C orkaitėje.

  5. Pageidaujant viršų galite papuošti glajumi, pagamintu iš cukraus miltelių ir apelsinų sulčių.


Naujausi įrašai

bottom of page