naujienos Naujienos

Ant druskos akmens keptas vandenų karalius su šparagais

VMGonline.lt, 2018-04-02, 15:00


Pristatome receptą su gėlavandenių telkinių karaliumi, ponu karpiu! Žuvį metame ant akmens, o daržoves – į keptuvę ir pirmyn prie stalo!

Jums reikės:

1 pakelio „Kintai“ karpio filė

300 g šparagų

1 česnako

200 g pomidoriukų

80 g sviesto

saujelės krapų ir svogūnų laiškų

1 žaliosios citrinos

  1. Karpį iškepkite ant druskos akmens arba keptuvėje.
  2. Šalia kepkite per pusę perpjautą česnako galvą.
  3. Keptuvėje svieste iškepkite šparagus ir pomidorus.
  4. Į kepimo pabaigą sudėkite sukapotas žoleles.
  5. Uždėkite ant iškepto karpio.
  6. Patarkuokite žaliosios citrinos žievelės.

KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: